Individuele coaching

Loop jij vast of tegen iets aan in je leven? Binnen je werk, de zorg voor je gezin, in je relatie of in relaties met anderen? Een issue waar je maar niet uitkomt of waar je zelf maar geen verandering in kan aanbrengen omdat datgene wat je altijd doet of gedaan hebt niet meer lijkt te werken? Tijd om licht te laten schijnen op wat je zelf (nog) niet ziet!

Lees meer

Opstellingen

In het leven ben je nooit alleen, nooit geweest ook. Alle mensen om je heen doen wat met je. En ook al ben je je daar eigenlijk helemaal niet bewust van, ze bepalen voor een deel je leven en vormen je mede ook tot wie je bent. Een opstelling geeft de aanwezige lijnen en invloeden weer. Het laat je zien waar je staat in je leven, gezin en omgeving. Je ontdekt hoe jij jij werd en waar en waarom je vastloopt en steeds tegen dezelfde problemen aanloopt. Ben je nieuwsgierig naar jouw patronen, drijfveren en belemmeringen?

Lees meer

Ouders en kinderen

Het opvoeden van kinderen is een enorme uitdaging. Elke ouder loopt daarin op een moment vast. Enerzijds omdat je als ouder en kind los van elkaar een proces doorloopt, anderzijds omdat je binnen een opvoeding met elkaar verbonden bent en op elkaars ‘knoppen’ duwt.

De spiegel die ouders en kinderen voor elkaar zijn, is een pittige confrontatie met emoties en gevoelens vanuit de blauwdruk die een ouder mee krijgt vanuit zijn of haar eigen opvoeding en achtergrond. Dit brengt altijd gevoelens van onmacht, frustratie, angst of ergernis met zich mee, bij ouders en bij kinderen.

Lees meer