Individuele coaching

Loop jij vast of tegen iets aan in je leven? Binnen je werk, de zorg voor je gezin, in je relatie of in relaties met anderen? Een issue waar je maar niet uitkomt of waar je zelf maar geen verandering in kan aanbrengen omdat datgene wat je altijd doet of gedaan hebt niet meer lijkt te werken?
Tijd om licht te laten schijnen op wat je zelf (nog) niet ziet!

Vastlopen betekent dat jij iets mag gaan veranderen. Dat je op zoek mag naar nieuwe inzichten en overtuigingen. Toe bent aan nieuw! Voor jezelf. Alles om je heen laat je dat zien. Groeien gaat namelijk altijd gepaard met chaos en disbalans, zodat je wat gaat ondernemen. Daarna kan er pas weer een nieuwe balans ontstaan.

Kijk naar jezelf

Midden in dat proces is het pittig. Je weet dat er dingen moeten veranderen, maar je oude patronen willen je ook daar houden waar je nu staat. Het is vertrouwd te doen wat je altijd deed. Soms kan je daarom even wat hulp gebruiken. Coaching kan je daarbij helpen. Het laat je zien waar je nu staat, waar jij graag naar toe wil en wat het proces daar tussenin van jou vraagt.

Zo kijk je naar jezelf vanuit een groter geheel. Zo leer je dat alles onderdeel is van jouw proces. Tot je zelf weet en voelt wat de huidige situatie van jou vraagt en wat het je brengt. Als je je bewust bent van ideeën en dromen die in jezelf leven, kan je er weer concrete stappen aan verbinden!

Wordt het voor jou tijd om besluiten te nemen vanuit liefde voor jezelf en de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven? Niet altijd de gemakkelijkste en kortste weg. Wel de meest leerzame, respectvolle en toegewijde weg voor jezelf.

Ik help je door je bewust te laten worden van je hooggevoeligheid en je te ondersteunen om er op een fijne manier mee om te gaan in je dagelijks leven. Door af te stemmen op jou en je lijf kan ik je zelf laten voelen wat je nodig hebt om dichter bij je gevoel te staan. Je weet zelf namelijk altijd precies wat dat is. Door waarden in je hand te geven kan je het verschil tussen denken en voelen zelf ervaren en kunnen we samen kijken wat er nodig is om je in je kracht te zetten zodat je kan gaan functioneren vanuit wie je echt bent.

Neem contact met mij op voor een afspraak of om vrijblijvend informatie op te vragen.