Opstellingen

In het leven ben je nooit alleen, nooit geweest ook. Alle mensen om je heen doen wat met je. En ook al ben je je daar niet altijd bewust van, ze beïnvloeden voor een deel je leven en vormen je mede tot wie je bent. Een opstelling geeft de aanwezige lijnen en invloeden weer. Het laat je zien waar je staat in je leven, gezin en omgeving. Je ontdekt hoe jij jij werd en waar en waarom je vastloopt en steeds tegen dezelfde problemen aanloopt. Ben je nieuwsgierig naar jouw patronen, drijfveren en belemmeringen?

(Familie)opstellingen maken deel uit van mijn werkwijze. Door middel van afstemming begeleid ik je binnen een opstelling. Jouw vraagstuk vindt zo een antwoord vanuit een diepere laag van jouw weten en heeft antwoorden. Inzicht hierin geeft heling en keuzes die enkel nog bij jezelf passen. Je ziet mogelijkheden, voelt hoe dingen anders kunnen en leert jezelf beter en dieper kennen.

Uitdagingen

Iedereen heeft uitdagingen in zijn of haar leven. Uitdagingen zorgen ervoor dat je dingen in je leven gaat aanpakken, gaat veranderen. Je leven aanpassen aan hoe jij het graag wil. Dat klinkt natuurlijk prachtig, maar soms word je enorm en voor langere tijd uitgedaagd. In je relatie, gezin of op het werk. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Laat staan de rand van het bos zodat je weer vrij kan bewegen. Totdat er iemand naast je komt staan die je laat zien dat naast het pad wat jij hebt uitgekozen of de boom waar jij op focust het bos ook nog andere paden en bomen heeft.

Iemand die even met je meeloopt en je wijst op valkuilen in het pad en eventuele alternatieve routes. Die je laat zien dat de beren op de weg er door jezelf zijn neergezet en waarom. Maar de keuze is aan jou, of jij gaat meelopen, hoe lang en hoe ver je komt. Als coach laat ik je alleen de weg zien. Het is aan jezelf of je daarna het open veld inloopt met vertrouwen en geloof in jezelf. Ik vertaal deze waarden naar de dagelijkse praktijk, laat je zien welke stappen jij mag nemen om jezelf te blijven in de verbinding met jezelf en de anderen om je heen.

Neem contact met mij op voor een afspraak of om vrijblijvend informatie op te vragen.