Ik wil mezelf beter leren begrijpen

Je vormt je gedurende je leven een beeld over jezelf. Zo weet jij wie je bent en heb je het leven ‘onder controle’. Je houdt van planningen maken en to-dolijstjes opstellen, zo houd je overzicht en controle. Bij onverwachte gebeurtenissen raak je echter van slag. Je wilt graag wat meer ontspannen in het leven staan.

Je vraagt je ook regelmatig af waarom je dat niet kunt, net als al die anderen waar dat wel lijkt te lukken. Het antwoord is dat je steeds kijkt vanuit hetzelfde perspectief. Je hebt een waarheid ontwikkelt voor jezelf waar je je leven naar hebt ingericht.

Jouw lat ligt hoog. Met overtuigingen als “je mag niet …” en “je moet wel …”. Deze lat ligt ook naast je geliefden in jouw omgeving. Je vraagt veel van ze, dat realiseer je je ook. Ik houd je een spiegel voor en laat je zien dat je niet alleen vanuit overtuigingen, oordelen en controle hoeft te handelen, maar ook dat je daarop kunt vertrouwen. Op jezelf.

Je bent niet zoals al die anderen: je bent jezelf. Een deel van jou wil graag de lat wat lager hebben, maar de angst voor het onbekende staat je in de weg. Tijd om uit je hoofd en voorbij de angst te stappen.

Lieveheersbeestje

Contactgegevens

Brand New Coaching
Van Rijckevorsellaan 58
5062 DK Oisterwijk
06-40872443
info@brandnewcoaching.nl