Iedereen is uniek , ik begeleid jou vanuit een passende en individuele benadering

Benieuwd naar wie Mia van den Brand is?

Samen met mijn man en onze twee dochters ben ik woonachtig in Oisterwijk, Noord-Brabant. In 2016 ben ik mijn eigen coaching praktijk Brand New Coaching gestart. Door het volgen van diverse opleidingen en het opdoen van veel werk- en levenservaring heb ik in de afgelopen jaren al veel mensen mogen begeleiden en ondersteunen in zelfontwikkeling. Door mijn oprechte nieuwsgierigheid weet ik mensen te raken om vervolgens handvatten mee te geven waarmee ze zelf verder kunnen. Mijn doel is om mensen hun positieve én eigen kracht te laten inzien en ervaren.

Waarom wil ik mensen zien groeien en veranderen?
Ik ben nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar achtergronden, motivaties, verlangens en remmingen van mensen. Daarnaast laat ik mensen graag inzien dat ze een keuze hebben en hoe zij hun leven kunnen ombuigen en inrichten om gelukkiger te worden. Ik houd je een graag spiegel voor zodat je weet wat je zelf wil, maar vooral ook wat je zelf kan. 

Wil je weten waar jouw kracht ligt en wat dat voor je betekent? Ik neem je mee naar “BrandNew“ inzichten.

Contactgegevens

Brand New Coaching
Van Rijckevorsellaan 58
5062 DK Oisterwijk
06-40872443
info@brandnewcoaching.nl