Iedereen is , ik begeleid jou vanuit een passende en individuele benadering

Benieuwd naar wie ik Ben?

Ik stel mezelf graag aan je voor.

Mijn naam is Mia van den Brand en samen met mijn man en onze twee dochters ben ik woonachtig in Oisterwijk. Door het volgen van diverse opleidingen, het opdoen van veel werkervaring en een flinke portie levenservaring heb ik in de afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden.

In 2016 heb ik mijn eigen coachingspraktijk Brand New Coaching geopend. Door mijn oprechte nieuwsgierigheid weet ik mensen te raken om vervolgens handvatten mee te geven waarmee ze zelf verder kunnen. Mijn doel is om mensen hun positieve én eigen kracht te laten inzien.

Waarom ik mensen willen zien groeien en veranderen?
Ik ben nieuwsgierig! Nieuwsgierig naar hoe mensen zijn, wat ze vinden, de hoe en waarom gedachten en de overtuigingen en ideeën die ontstaan. Maar ook naar hun achtergronden, motivatie, verlangens, rem en drempels.

Ik hou je een spiegel voor en laat je laten voelen wat je zelf wil maar vooral ook wat je zelf kan. De antwoorden op je eigen vragen heb je zelf altijd voorhanden.

Wil je weten waar jouw kracht zit en wat dat voor je betekent?Ik neem je mee naar “Brand New “ inzichten zodat je vanuit je eigen kracht verder kan!